VERY VERY TAGS

Som rubriken säger, jag är sjukligt taggad nu asså! Musik pumpar i högtalarna just nu! Och snart kommer Emma, Kajsa och Alexandra för att förra lite hemma hos mig. Sen drar vi vidare till Trehörningen, mer vet jag inte faktiskt.
I LOVE SHOESNy skor till sommaren. Tack älskade Pappa!

KVARNBERGSSKOLAN

Jag drar till kvarnbergsskolan en sväng och hälsar på Kajsa och Måns eventuellt. Vi hörs senare snyggos! Pussar

OUTFIT THIS DAYTröja - Stadium (märkena har jag gjort själv)
Tröjan under - H.M
Mjukisbyxorna - B-young


GOODNIGHT

Shit, kvällen har vart jätte skojig. Va nere i Balingsnäs och grillade med Erik, Ken, Totte, Leif, Karlsson, Dogge och Måns. Det va super mysigt! Synd att det regnade bara. "suck" Nu ska jag kolla O.C. Godnatt sötnosar!

SUMMER WEATHER TODAY

Har inte haft mycket att göra men ändå har jag inte bloggat. Hihi! Men i alla fall, idag drog jag ner till centrum och träffa Issabelleh ett tag och Matilda stötte vi på också. När jag kom hem därifrån drog jag till sötnosen Malin i skolan vid lunch tid och snackade lite. Svängde förbi Daniel en sväng också, kollade när han höll på med bilen. Tungt! Nu blir det film & mys sen får jag se om jag drar ut nånting. Puss på rumpan!

ISSABELLEH @ MAKEUP

Jag sminkade min lilla ängel idag, jätte söt blev hon.
Jag lägger ut två bilder så ni kan se själva! Nu på kvällen har jag varit i balingsnäs och vart med Daniel, Rickard och Dennis. Skoj ska jag tala om! Nu blir det en film. Puss på rumpan!


HAPPY MOTHER FUCKER

Du har budet kommit. Jag är överlycklig! Absolut skit glad. Fett skönt, jag flyttar snart. Allt fixar sig och jag är grymt stark som skiter i det dåliga och ser allt från den ljusa sidan. Mihihihihi! Hör av mig senare snyggingar. Pussar

OUTFIT TODAYLinne - H.M
Baseball jacka - Gina tricot
Leggings - Gina tricot


SUMMER IN HERE SOONDrog med Malin och köpte glass och satt ute i solen och pratade. Super mysigt!
Ikväll tror jag att det blir chillkrök ute i Gladö, det blir nice idag. Känner mig inte så himla frisk. Hihihi! Kysskyss.

SATURDAY

Helt slut är jag. Gårdagen blev inte så dum! Men idag är man inte så himla pigg du, shit. Men lördag som lördag. Undra vad som händer idag. Festa kanske, yeah!

PRETTY OUTFIT

  

Tröja - Lindex
Baseball jacka - Gina tricot
Leggings - Gina Tricot
Skinnjacka - H.M


I HAVE BORING

Nu har jga fixar. Nu ser det okej ut i alla fall! Vad händer ikväll? Fan... Någonting kul måste ju finnas..... Jag vill göra något kul för att komma på bra tankar! Puss på er.


ICECREAM

Jag och Evelina sötnos drar till Hc och köper glass. Muuuuums. Senare sen ska jag möta Issabelleh och kolla Sats gymmet i kungenskurva. Hörs efter det. Puss på rumpan!


 
Längtar till sommaren som fan nu!

Beautiful friend

Jag träffa Marcus darling ett tag. Alltid lika trevligt! Nu blir det väl en film, eller kanske datan ett tag. Att kunna sova är redan uteslutet. "DISS" på att ha svårt att sova som jag har! Hörs imorgon BÖGAR! Puss på er.

RSS 2.0