I AM KEFF

Hej bloggen, jag är så jävla sämst ibland. Min uppdatering är hemsk!! Jag är aldrig hemma eller har tid. Så jag kommer skriva lite då och då.

NÅGOT SPECIELLT!
Idag vill jag Gratulera Nikita Don Aire. Hon fyller år, så Grattis sötnos!


OUT OF COUNTRY

Nu blir det landet igen med Pontus, Victor och Kajsa! Jag kommer ha grymt jävla kul. Puss på dig!

PHOTOS FROM THE WEEKEND
KAJSA SUCKING COCK

JAG KAJSA OCH GAY PONTUS HAR FETT TRÅKIGT.............................. Sug bög!

I´M HOT YOU KNOW

Jag bloggar riktigt jävla dåligt nu förtiden. BUHU PÅ MIG!
Och imorgon har jag och Kajsa fullt upp att packa och köpa mat och massor. På torsdag åker jag och Kajsa till hennes land och på fredag kommer Joakim och Gustaf dit också. Vi ska ha en jätte skojig helg tillsammans. Hemma på söndag igen! Kanske bloggar imorgon eller senare. PUSS PÅ DIN JÄVLA RÖV!


MY BABYIssabelleh sötnos fyller 16 idag. Grattis gumman!

I love you!

Kajsa Haglund! Du är grym gumman.


..............

Fy va lite bloggande det varit i helgen alltså. Och just nu orkar jag inte heller blogga. Shit.. det blir paus snart asså :(

RESPONSE TO QUESTION

Svar: ja, jag känner Marcus.P för den som undrade och han känner jag för vi gick på bowling samtidigt.

YOU WHERE MY IMMEDIATE

Bambam!
Du va bara en hund, men så mycket mer än det för mig.
Finns ingenting jag saknar så mycket som dig. Du tog en halva från mig och drog. Du fick mig att skratta, även att gråta. Jag har aldrig varit så ledsen som när jag gav bort dig. Vill ha dig tillbaka, jag tänker bara på dig, dag in och dag ut. Jag ångrar ofta att jag köpte dig, du tog över mitt liv och när du drog va det som om mitt liv försvann med dig. Jag har en stor klump i mig som aldrig kommer försvinna, jag kommer leva med den hela mitt liv. Jag kommer aldrig någonsin glömma världens bästa hund. Du va verkligen det! Vi hade bra och dåliga stunder, men dom bra överväger dom dåliga så otroligt mycket.

MARIEFRED

Ska till Mariefred i helgen med pappa och hans polare. Det ska faktiskt bli skönt att komma bor lite från allt här hemma. Komma på andra tankar. Hörs senare eller kanske imorgon snyggingar. Puss!

I EMPTY BODYJag vet inte vad jag ska säga, eller kalla saker och ting. Mycket saker gör att jag blir väldigt nere just nu! Ska jag vara ärlig så vet jag inte vad det är. Jag är trött på mycket, behöver komma bort från allting ett tag. Göra något så jag glömmer allt här hemma som gör mig otroligt trött. Jag har fått så mycket skit från allt och alla. Jag bara tar imot och skiter i att ge tillbaka. Jag är den som allting tar alla andra i första hand och mig själv i andra hand. Det märks nu för tiden, så som jag varit hela tiden så är inte alla mot mig nu. Har behandlat många så bra som möljligt men får ingenting tillbaka av det.. Jag saknar så himla mycket i mitt liv känns det som. Känner mig helt tom..


BESTFRIEND

Haft en underbar kväll med världens bästa Pontus! Vart grymt glad hela kvällen. Länge sedan vi va med varandra. Har saknat dig bästavän!


RSS 2.0