I CAN NOT STOP THINKING ABOUT YOU

Du tog min själ och drog. Jag saknar dig!

I AM TOTALLY OUT

Jag och Kajsade käkade Kebab till middag, det va hur gott som helst. Vi drog och träffade Kim och Jonas efter, skönt och göra någonting, komma på andra tankar. Träffade Stefan nyss också, snackade av mig lite! Nu ska jag sätta på en film eller bara chilla, jag mår inte bra alls! Hela min kropp mår dåligt, mår illa, allmänt seg. Behöver komma utomlands eller något, bara bort för ett tag. Vi hörs senare! Pusss




Kim bror!

NOW SHOULD I GO RED

Jag och älskade bästavän drar och solar. Jag skriver ikväll. Pusssss

I AM SOMEONE THAT I DO NOT KNOW YOURSELF

Jag vet inte vad jag ska säga, eller göra, jag orkar inte stå, eller sitta, jag spyr som fan och kan varken äta eller dricka. Jag vill bara somna in och vakna om några månader så kanske något är bättre. Jag vet inte själv vem jag är längre..



:(

Jag kommer att sakna oss olidligt, men våran vänskap vi hade går inte att förklara. Förlåt, det mesta är mitt fel! Jag kommer alltid att älska dig, oavsett vad som än händer, men det funkar inte när jag tycket något är i vägen...

BESTFRIEND

Jag älskar dig bästavän!
Jag kommer försöka vara så öppen som möljigt mot dig. Jag kan inte finna någon bättre vän!



SET LIMITS

Vi alla måste sätta gränser ibland! Oavsett om det är jobbigt. Tänk på andra men glöm inte dig själv!

HOT GIRLS

7

Sååååååååååååå grymt snygga!

SEXY MAMA

Hem ljuva hem! Skoldagen är slut, jag ligger just nu död i min säng. Jag är trött, seg, arg, ledsen, glad. Jag vet ärligt inte hur jag mår. Började med att jag och Julia gick upp vid sex imorse, käkade frulle sen drog mot bussen till Östertälje för att möta Therese. Idag fick vi ha våra snygga kläder på oss i köket, snygg man va alltså! Lägger nog in bilder sen om Julia eller Therese lägger ut dom så jag kan ta dom.



Outfiten idag blev så här!
Leggings, Oskar flees tröja och utsläppt hår.

JULIA BABY

Jag ska börja gå till centrum när som helst så hinner inte skriva så mycket. Jag sitter här i Oskar´s fleeströja och dricker coola, pluggar också självklart. Jag och Julia ska fortsätta plugga när jag kommer till henne sen ska vi kolla film och ha det mysigt. Ta lite bilder kanske. Vi hörs imorgon! Godnatt snygginnnnnnnnnnnng.


MUUUUUUMS



Precis käkat en god sallads tallrik med hot wings till. Mums! Jag har pluggat ett bra jävla tag nu och nu ska jag fortsätta med det så. Puss!

FUNNY NIGHT

Två bilder från igår, det va supersuper trevligt hos Oskar. Det måste va göra om Rebecca! Just nu så plugga jag som ett djur. Och senare ska jag till Julia så hon kan hjälpa med med resten tills imorgon. Pusssssss



REBECCA HONEY

Nu ska jag städa lite sen dra och träffa Rebecca honey. Vi ska nog kröka lite med några polare i haninge. Det ska bli trevligt trevligt! Imorgon ska jag plugga hela dagen lång, sen dra och sola med Kajsa på kvällen. Men vi hörs senare eller imorgon snyggingar!

En bild från förra året!


NANCY´S

Godmorgon snyggo!
Jag, Kajsa och Pontus ska dra och köka på Nancy´s i södertälje. Det va ju så himla gott att jag bara måste ha mer. Hihi! Vi hörs senare. Puss

I LOVE KEBAB

Hej alla söta grisar!
Jag ska dra och käka med Julia, hennes polare och Jessica. Det ska bli trevligt trevligt! Sen ska jag träffa Kajsa tror jag. Vi hörs senare snyggo!


RSS 2.0