CONGRATULATIONS

Malin min gulligaste barndomsvän fyller 16 år idag. GRATTIS GUMMAN!
Här är en bild på Malin och mig, tagen 2007 tror jag.


WE ALL MISSING SOMETHING, I MISS LOVEså sant, så sant..

SORRY SORRY

JAG SUGER PÅ ATT BLOGGA UNDER HELG TID..........................
Sötnosar, förlåt för en dålig uppdatering. Jag har haft det så himla kul så har inte haft någon tid över. Igår va jag Kajsa, Sara, Gustaf och Niklas på fest hos Johanna. Hon fyller år idag så det va partaj för henne igår. Stort GRATTIS till dig Johanna! Jag hade sjukt roligt där. Jag har varit så seg hela dagen, har typ inte orkat ett jävla skit. Jag bloggar mer imorgon! Puss på din rumpa!

 

OUTFIT TODAY

 Jag har tagit på mig min nya tröja och mina gråa jeanstights idag. Lite sommrig och söt outfit!

 


YOU ARE SWEET

Hihi, det va mysigt att grilla igår förutom att elden faila. Det blev bara jag, Kajsa, Rickard och Daniel, men det va kul! Efter jag vart där drog jag till Dennis han fyllde 18 igår så några grabbar satt och ölade. Jag drack ingenting eftersom jag körde moppe, men jag va väl hemma runt tre. Jag ska åka till Farmor och Farfar nu en sväng sen ska jag åka till Balingsnässkolans Bal och fotografera. Hörs ikväll. Puss på rumpaaaaaaaaaan!


SEE YOU LATER

Nu ska jag åka och tanka sen dra till Hoppklipporna och grilla med några fina vänner. Hörs imorgon SNYGGING!


PICTURES FROM THE WEEKENDNykterister är vi allihopa, allihopa! Haha.


KYSS MY ASS

Godmorgon bloggen och alla söta som läser!
Idag tror jag att jag får hämta min nya moppe, jag hoppas verkligen det! Jag vill kunna åka på dagarna. Senare idag har jag ingenaning om vad som händer. Jag vill ut i alla fall, kanske dra och grilla. Får höra med alla om vad som händer. Jag har inga bilder att lägga ut! Jag får daaaaaaaaaaaaaaaaaaamp. KYSS MY ASS!

"LAST SONG"

Jag och Kajsa såg "Last song" och den va fan hur grym som helst. Men väldigt sorglig mot slutet! Jag satt och hade tårar ett tag asså! Den är verkligen värd att se säger jag bara.


MOVIE TIME

Goddag snygging! Jag har faktiskt inte gjort så mycket idag, va ute och gick en sväng. Nu ska jag göra mat sen ska jag och Kajsa babe på bio. Vi ska se Kick Ass eller Last Song. Jag vill se båda! Hihi. Hörs senare. Puss på ditt könsorgan!

BEST FRIEND

Ska göra käk snart sen ska jag träffa min älskade bästis. Fett länge sedan jag va med honom så nu är det på tiden! Jag vet inte vad vi ska göra, men någonting kulsom vanligt antar jag. Vi hörs senare eller imorgon bögar! Puss på er.
NEW STUFF


MOPED MOPED

Nu är det såhär att jag ska försöka sälja min moped. Det är en TMS, förtillfället är den trasig men det är därför jag säljer den väldigt billigt, hör av dig om du behöver en moped!

POEM BY ME


SUNDAY EVENING

Söndag kväll. Jag är seg, trött och helt jävla sjukt i huvudet! Bra sagt av mig tycker jag faktiskt. Helgen har varit bra, spännande och helt underbar. Jag hade dricka och mina vänner i närheten hela tiden, så helgen va awesome! Jag ska typ kolla en film och bara chilla nu, jag orkar inget mer. Vi hörs imorgon snyggingar! Puss

RSS 2.0