Three pictures





Tre bilder från igår innan jag och Gunvor drog ut.

Att ha en hund i familjen igen är så grymt roligt, men ändå så grymt jobbigt. Jag saknar Bambam så förfärligt mycket. Det går inte att förklara. Det går inte att ersätta honom, aldrig!


Nu är vi hemma hos Gunvor och håller på att packa, shit var jag längtar tills imorgon. Vi kommer ha så kul!
Vi ska träffa Sammie sötis ett tag innan han drar på fest, sen efter ska vi nog bara ta det lugnt och så. Gör allting klart för imorgon! Jag kommer nog inte blogga speciellt mycket under veckan, kanske något litet inlägg ibland sådär, ni får slippa mig några dagar, ser hur ni gråter. :( Mihi! Hörs senare ikväll. Pusss

Now I'm going to Gunvor

Love love love love!



The way out of life

Getting away from everything! Just think of myself.

Pack pack pack

Hej alla bakisbarn & nykterister!
Gårdagen blev riktigt homosexuell, vi skulle på fest. Men nej när vi kommer fram är det ingen fest! Så det sög, vi följde med Sammie sötis hem ett tag sen drog vi till tumba och träffade Sparris och snackade lite, trevligttrevligt! Vi kom hem drygt vid två, somnade direkt. Jag och Gunvor vaknade runt ett, vi gjorde frukost & nu har vi precis ätit upp, jag håller på och ska packa efter som vi åker till Skottland imorgon! Yeaaaay.
Vi hörs senare snyggingar, ha en bra dag! Pussss

Outfit and facelook




Nu har jag fixat mig nästan helt klar. Håret kvar bara! Sen bär vi av mot Södertälje vid fyra/fem. Pussssss

Hottie hottie



SNYGGING MADELEINE!

FUCKING WILLY SWEAT

Hej sötis pannkaka!
JAG ÄR SÅ JÄVLA SUR FÖR HALLOWEEN FESTEN VI SKULLE PÅ VAR FEL BOKAD SÅ DET BLIR INGEN JÄVLA LEOPARD FÖR MIN DEL, SUG PUNG! Men i alla fall så hittade Jessica baby en fest som jag och Julia också ska på. Innan det ska vi duscha, äta carbonara & fixa oss. Åka till Södertälje och träffar sötis Sammie. Vidare mot Jessica efter, yeaay! Vi hörs innan vi drar, alltså lite senare! Pussss på rumpan!

Hottie

Tjena snyggingar!
Erkänn att bilderna va grymt söta, mihihi! Jag och Julia fixade dricka sen drog vi och vara med Sammie sötis och vidare mot mig efter, vi kollade hur allting satt och så, satt nu är det mest klart för morgondagen. Nu blir det en film. Hörs imorgon! Pussss

Until tomorrow



Hur snygga som helst, inte sant?

At Gunvors place

Jag och Julia är hos henne och packar nu sen ska vi träffa hennes mamma på stan för att kolla skor till henne. Efter det fixar vi dricka & träffar Sammie sötis. Vi drar väl till huddinge frammåt åtta kanske. Cya så länge! Puss på rumpaaaaan!



Gunvor snygging & jag bög

Julia Moggis Ericson



Här har vi då Julia Gunvor Ericson!n Så snygg att jag blir kär.


In the school

Tjena snyggisar!
Sitter i skolan och har matte, vi ska skriva en novell. Det går rätt så bra, fantasierna flyter på.
Efter svenskan har vi matte, hm vi har en nya tjej. Undra hur hon är, säkert bög! Sen lunch & engelska. Efter det så drar jag och Gunvor till henne sen fixar dricka! Får se om vi ska träffa Sammie sötis ett tag också, vi får se. Puss så länge!


See you tomorrow



Nu ska jag försöka sova, sent som vanligt! Men det finns ingenting att göra åt saken. Hörs imorgon snyggingar! Puss

What do you think?

En början till hur jag ska vara kläd på fredag! Det kan bli lite ändringar, vad tycker du?

An old song lyrics by me



Madeleine - 2009!

RSS 2.0